• Home  / 
  • USA
  •  /  A kedvenc parkomban

A kedvenc parkomban

Nem biztos, hogy népszerű leszek a következő megállapítással, de nem bírom kihagyni. Nézzétek el nekem!

Na, szóval szerintem az van, hogy a csend belülről fakad. Méghozzá oly annyira, hogy simán lehet meditálni a Times Square (van róla fotóm, mutassam?) közepén, reptéren, a Washington Square Parkban vagy éppen a Bryant Parkban.

Mert az elcsendesülés egyáltalán nem azon múlik, hogy mi zajlik körülötted, hanem hogy mi van belül. Ott bent, a kicsi lelkedben, ahol a te igazi éned lakik. A külső zaj lehet bármilyen (na jó, a metallica koncert nem jön számításba!) erős, ha képes vagy befelé figyelni.

Amúgy meg szóljatok, ha már nagyon unalmas, mert már annyiszor mondtam, de elmondhatatlanul a szívem csücske ez a Bryant Park. Imádom, hogy ha kellőképpen korán érsz ki, akkor még szinte harapni lehet (New York-i viszonylatban) a csendet, és ha ücsörögsz ott egy fél órát, akkor szépen lassan beindul körülötted a robogó élet.

Elképesztő élmény!  Este hasonlóképpen működik csak akkor fordítva. Robog, robog aztán egyszer csak elkezd halkulni, és úgy éjfél körül elcsndesedik.

És, ami MÉG nagyon fontos, hogy az esti órákban tessék rám számítani, mert élő bejelentkezés várható az USA fővárosából! Szorítsatok, hogy térerő is legyen velem! ?

Legyetek jók, #AmerikaiLélek!

#NewYork Friends of Falun Gong Fálun Gong Barátai

About the author

Baranyai Kata

Az Amerikai Lélek nem klasszikus utazós blog. Viszont igazi AMERIKA mániás csaj írja, aki nem rest a világ egyéb dolgaiból szemezgetni. Így lesz más tartalalom is, főleg a she.hu oldalról, mert a magazin munkatársa vagyok. Ugyanakkor lesznek személyesebb hangvitelő, saját tapasztalatokon nyugvó írások, fotók, videók az Amerikai Egyesült Államokról. Gyere és kalandozz velem az élet útvesztőjében. No, és persze meditációról is lesz, mert hiszem, hogy a lelkünket is ápolni kell! :-) Várlak! #AmerikaiLélek <3