• Home  / 
  • USA
  •  /  A rendőrökkel is szelfizhetsz

A rendőrökkel is szelfizhetsz

By Baranyai Kata / 2018-06-03

Amerikának kétségtelenül megannyi bája van, DE az egyik legszimpatikusabb nekem, hogy rendőrökkel – érted a REND képviselőivel – is szelfizhetsz. Pláne, ha egy jó ügy érdekében ezzel még segíthetnek is. 

Három évvel ezelőtt biciklire pattantam 30 másik lelkes delikvenssel, hogy Los Angelestől-Washingtól DC-ig 45 nap leforgása alatt a nyugati partról a keleti partra tekerjünk!

Mission completed! Vagyis sikeresen teljesítettük a kitűzött célt.

Maga a projekt csak részben érte el a hozzáfűzött reményeket, DE megszámlálhatatlanul sok jó emberrel akadtunk össze az utunk során.

Többek között a fényképeken látható rendőrrel, aki mérhetetlenül büszke volt rá, hogy kísérheti a főként gyerekekből álló biciklis csapatot! 

Eszméletlen jó érzés volt, hogy még neki volt öröm segíthet nekünk, és nem nyűg volt a számára! 

Részletek a túráról: http://magyarnarancs.hu/velovilag/nem-akartam-elhinni-hogy-ilyen-letezik-95464

Legyetek jók, #AmerikaLélek!

About the author

Baranyai Kata

Az Amerikai Lélek nem klasszikus utazós blog. Viszont igazi AMERIKA mániás csaj írja, aki nem rest a világ egyéb dolgaiból szemezgetni. Így lesz más tartalalom is, főleg a she.hu oldalról, mert a magazin munkatársa vagyok. Ugyanakkor lesznek személyesebb hangvitelő, saját tapasztalatokon nyugvó írások, fotók, videók az Amerikai Egyesült Államokról. Gyere és kalandozz velem az élet útvesztőjében. No, és persze meditációról is lesz, mert hiszem, hogy a lelkünket is ápolni kell! :-) Várlak! #AmerikaiLélek <3