• Home  / 
  • USA
  •  /  Ééés a következő állomás…

Ééés a következő állomás…

Nagyon agyalok rajta, hogy mit írjak nektek Washington DC-ről.

Hiszen a híres turista látványosságokat úgyis mindenki kívűlről fújja. Ráádásul az itt töltött néhány napunkból kettőn masszívan szakadt az eső. 

Szóval még egy kicsit érlelem ezt a DC témát. Addig mutatok nektek egy közepesen béna képet, ami az FBI egyik épülete előtt készült. 

Ja, majd elfelejtettem! Fontos infó, hogy Manhattanből DC belvárosába busszal 4 óra alatt a vonathoz képest fillérekért lehet eljutni! A busz nagyon kultúrált. Van wifi, klíma, és wc is. Megálló viszont egyetlen egy sem. Tehát felszáll a buszta Manhattan közepén és leszállsz róla DC szívében. Na, kérem szépen, ez az igazi amerikai álom! 

Legyetek jók, #AmerikaiLélek!

#FBI #Washington

About the author

Baranyai Kata

Az Amerikai Lélek nem klasszikus utazós blog. Viszont igazi AMERIKA mániás csaj írja, aki nem rest a világ egyéb dolgaiból szemezgetni. Így lesz más tartalalom is, főleg a she.hu oldalról, mert a magazin munkatársa vagyok. Ugyanakkor lesznek személyesebb hangvitelő, saját tapasztalatokon nyugvó írások, fotók, videók az Amerikai Egyesült Államokról. Gyere és kalandozz velem az élet útvesztőjében. No, és persze meditációról is lesz, mert hiszem, hogy a lelkünket is ápolni kell! :-) Várlak! #AmerikaiLélek <3